FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a pihenő napjain értékelni fogja az eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban megtalálható a karamell, a citrusfélék, a diófélék és a tejcsokoládé íze.
Összetétel
Arabica 100%KRÉM ÉS A KÁVÉ ÍZE
A Frissítő kvartett eszpresszó szemes kávé a világ legkiválóbb ültetvényeinek minőségi arabicáira épül. Ez a keverék jól érezhetően dió ízű, karamell és tejcsokoládé felhangokkal. A jó testet határozott, finom citrusfélék frissessége koronázza. Végül kellemes keserű íz érezhető, amely hosszú ideig megmarad a szájban. Ebből az eszpresszó keverékből nem csak a karos és automata kávéfőzőkben készíthet kávét, hanem filteres vagy kotyogós kávéfőzőben is.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Nagyon örülünk, ha többet szeretne megtudni az eszpresszó keveréket alkotó kávékról. Ez azt jelenti, hogy az Ön számára fontos a minőség, hogy ki tudja választani legjobbat. A teljes információ érdekében felfedjük titkot ennek az egyedi keveréknek a pörkölését illetően. Valójában (nem) kicsi varázslat ez a folyamat. Igen, egy csodáról beszélünk, amely teljes mértékben egy tapasztalt pörkölő által valósul meg.
Az eszpresszó keverék összeállításához singl origin Speciality -t használtunk, azaz ültetvényes, szelektív és egyfajta kávét. Mindegyik arabicát különös gondossággal dolgozták fel. Külön-külön pörköltük, különös tekintettel a saját ízprofiljára, miközben figyelembe vettük egyedi kávéfajták esetén és keverékek esetén. Nyilvánvaló, hogy a pörkölő különféleképpen jár el, egyedi kávéfajták esetén és keverékek esetén. Itt a tökéletes harmónia elérése érdekében minden ízt be kell hangolni, az egyes kávék "csokoládéjának, gyümölcsességének, diósságának" egyensúlyával pörkölés módjával. Mivel minden fajtát külön-külön pörköljük (mindegyiknek meghatározott hőmérsékletet és pörkölési időt igényel), világosabb és sötétebb szemeket is talál a keverékben.
A pörkölés módja hasonlít a „skandináv stílushoz” egy lassú és hosszú folyamaton alapul. De ez a kávét savasabbá teheti, mint szeretnénk. Ezért követjük a saját, tapasztalatok alapján kialakított módszerünket. A kávé feldolgozásának másik módja az „olasz pörkölés”,amely egyformán sötét kávébabokat eredményez, mivel együtt pörkölődnek. Az úgynevezett olasz eszpresszót gyakran lapos vagy keserű íz jellemzi. Pörkölőnk ebbe az irányba sem ment.
A Frissítő kvartett eszpresszó keverék épp a szükséges mértékben pörkölt, hogy kellemesen frissítő italhoz jusson, amely csokoládé, karamell és diófélékkel vegyes aromákkal kényezteti az ízlelőbimbókat. Készítse el ezt az egyedi keveréket bármilyen módon, és mindig nemes és összetett ízvilágú italt kap.
Információkat ígértünk a keveréket alkotó kávéfajtákról. Íme.
Három csodálatos arabicát hozottunk Brazíliából. A kávé szerelmesei nem lepődnek meg. Dél-Amerika legnépesebb állama több mint két évszázad óta a világ legkiemelkedőbb kávétermelője. Az ültetvényen árnyékolás nélkül termesztett kávé lágy, finom ízű. A kistermelők nemzedékről nemzedékre megosztják az ismereteket a művelésről, a betakarításról és a feldolgozásról. A brazíliai Arabica kifejezés mind a hétköznapi fogyasztók, mind a bolygó legjobbbaristái körében sokatmondó.
Ebben a keverékben a negyedik arabica Guatemalából származik. Az ínyencek különösen a teljes kávéíz miatt csodálják amely kellemes gyümölcsárnyalatokkal fűszerezett. A helyi gazdálkodók átlagon felüli figyelmet fordítanak a kávéra, a legmegfelelőbb érettség mellett takarítják be a bogyókat, és mosással dolgozzák fel azokat. Ennek eredményeként a kávé megőrzi csodálatos aromáját és jó ízét.
Összetétel
Brazília Alfenans Dulce
Brazília natural Fazenda da Lagoa Yellow Bourbon
Brazília Cerrado Black Diamond
Guatemala Santa Clara
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.
Tanácsra van szüksége?
3. 14.
11. 5.
6. 8.